ÎNCHIRIERE BĂRCI | Bega Sălbatică | DETALII BĂRCI

Organizăm ture pe Bega Sălbatică de peste 35 de ani, de-a lungul anilor am acumulat multă experiență și o imagine de ansamblu. Avem sediul în Timișoara, dar transportăm bărci pe toate tronsoanele Begăi Sălbatice. Desigur, transportul pe distanțe mai mari este avantajos în special pentru grupurile mai mari. Dacă sunteți puțini, puteți închiria bărci gonflabile, pe care le puteți transporta singuri.

Datorită locației noastre, punctul nostru forte este că suntem aprope de orice tronson pe Bega Sălbatică în amonte de Timișoara, tronsoanele pe Bega din aval de Timișoara și alte râuri din zona cum ar fi Timișul, Defileul Mureșului sau Lunca Mureșului. 

YouTube VIDEO
Abonează-te la canalul nostru YouTube!
Lasă-ne un mesaj "M-am abonat". 
Răspundem la toate comentariile.
Un like la video, un like pentru sprijinul tău!Suntem perfecționiști cu bărcile și echipamentele adiacente și încercăm să oferim cele mai bune. Vindem fără compromisuri canoele sau bărcile de rafting care nu au fost ok pentru noi și le înlocuim cu modele mai bune. De asemenea, înlocuim bărcile și echipamentele mai vechi. Spre deosebire de multe companii de închiriere, la noi nu veți găsi bărci de calitate scăzută. Ne-am luat rămas bun și de la populara, dar problematica barcă de rafting Colorado. Vezi ce avem aici pentru tine:

YUKON - o canoe pentru fiecare râu
( canoe YUKON + 2 pagaie, 2 veste de salvare, 1 butoi impermeabil, 1 pompă)

Noul design al celei mai populare canoe ROBfin, au îmbunătățit canoea de la începutul producției lor și acum este aproape perfectă. Canoe cu funcție de autodrenare și caracteristici excelente de navigat. Dezvoltată și testată în expediții pe cele mai renumite râuri din lume. Cel mai popular design, și bestseller-ul ROBfin în multe țări din întreaga lume. Potrivite în special pentru ape repezi, dar oferă și spațiu suficient pentru multe zile de rătăcire pe râuri. Stabilă în valuri, rapidă pe ape liniștite. După ce încercați YUKON, nu veți mai vrea niciodată în alta!

- canoe gonflabilă pentru 2 până la 3 persoane;
- în primul rând pentru ape repezi, dar din ce în ce mai populară pe apele liniștitite;
- construcție autodrenantă (apa din barcă se scurge prin "mâneca din spate", i se mai zice "fund de elefant" :))
- stabilă și agilă;
- sigură, nu se scufundă;
- cea mai bună alegere pentru începători;
- compactă și numai bună pentru transportul cu mașina sau autobuzul (are învelitoare tip rucsac);
- drumeții pe apă și conducere sportivă până la gradul de dificultate WW4;
- lungime 412 cm, lățime 100 cm, greutate 23 kg, capacitate de încărcare 300 kg.

HOBIT - o barcă ideală pentru familii
( barcă rafting + 7 pagaie, 7 veste de salvare, 1 butoi impermeabil, 1 pompă)

Design revoluționar de barcă de rafting. Barcă de rafting cu segmentare simetrică cu funcție de auto-drenare. Proiectată și fabricată ca o barcă de rafting rapidă, spațioasă și ușoară concepută pentru navigație recreativă pe râurile noastre și din străinătate. Pentru începători și echipaje cu experiență, unde toată lumea este implicată în controlul bărcii.

- barca gonflabilă pentru 4-7 persoane;
- foarte stabilă, dar destul de rapidă și agilă, ușor de manevrat;
- sigură, nu se scufundă;
- potrivită pentru începători, ideală pentru familiile cu copii;
- compactă, la îndemână pentru transportul cu mașina;
- ture cu grad de dificultate până la WW 3;
HOBIT 400: lungime 400 cm, lățime 180 cm, greutate 45 kg

Detalii închiriere bărci | 1 zi

Detalii închiriere bărci | 1-9 zile

www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii