ÎNCHIRIERE BĂRCI | Bega Sălbatică | Ep 1: Remetea Mare - Ghiroda - Timișoara

ÎNCHIRIERE BĂRCI PE BEGA SĂLBATICĂ
CANOE ȘI BĂRCI DE RAFTING
EPISODUL 1: REMETEA MARE - GHIRODA - TIMIȘOARA

 • Perioada: la cerere;
 • Activitate: canoe pe ape liniștite;
 • Durata: 2-3 ore | 7,5 km
 • Dificultate: începător, turist, familii cu copii;
 • Țara: România
 • Unde: Bega Sălbatică - Episodul 1: Remetea Mare - Ghiroda ( cu extensie la Timișoara)
  În total sunt 7 episoade pe Bega Sălbatică, pentru alte episoade, nu ezita să ne contactezi!
 • Transport: Autoturism propriu/ Transport Equilibrium;
 • Preț: cere-ne o ofertă;
 • Tura pe scurt: pentru începători și familii cu copii, puteți prelungi tura până la Timișoara, dimineața ai soarele în spate, seara privești spre apus, poți opri pentru picnic, plajă și baie;
 • Prețul include: locul în barcă, pagaie, vestă de salvare, butoiaș impermeabil, transportul echipamentului și șoferilor, instructajul.

CEL MAI POPULAR TRASEU DE PE BEGA SĂLBATICĂ

Umbra sălciilor bătrâne ne protejează de soare, pescăruşul albastru ne încântă cu nuanţele lui tropicale, iar irişii galbeni dau culoare malurilor. Apa ne cheamă la o baie răcoroasă, iar nisipul fin ne masează tălpile. Lasă-te surprins de turele cu canoea pe Bega SǍLBATICǍ! Clipe în care simţi că trăieşti! 

Traseul are două variante: de la Remetea Mare până la Ghiroda (varianta clasică) sau cu o extensie până la Timișoara (varianta prelungită). Până aproape de Ghiroda, cursul Begăi Sălbatice trece printr-o "pădure" cu sălcii, stejari falnici, plopi albi, salcâmi și plante cățărătoare cum sunt lianele, iedera și vița de vie sălbatică. De-a lungul anului vă puteți încânta cu diverse specii de flori - iriși, nuferi, flori de salcâm și o mulțime de alte specii. Puteți servi fructe direct din barcă - măceșe, corcodușe, struguri sălbatici.

Pe traseu sunt mai multe "locuri de joacă" pentru aventurieri, oferind adevărate trasee secundare. Nu ratați să faceți o pauză la umbra stejarului bătrân, să vizitați meandrul cu nuferi și să faceți un picnic pe dig, conectându-vă la peisajul de pustă. Pe traseu vă puteți întâlni cu rațe sălbatice, pescărușul albatru, mai multe specii de stârci (cenușiu, purpuriu, galben, de noapte), uneori puteți întâlni egreta mică și egreta mare și târziu în toamnă... lebede.

Din amonte de Ghiroda până la Timișoara, traseul începe să fie dominat de stufăriș cu deschideri spre maluri. În cazul în care vă întâlniți cu pescari, vă rugăm să vă feriți de zona lor de acțiune, nu le prea place să vă agățați de firele lor.

YouTube VIDEO
Abonează-te la canalul nostru YouTube!
Lasă-ne un mesaj "M-am abonat". 
Răspundem la toate comentariile.
Un like la video, un like pentru sprijinul tău!

DIFICULTATEA TRONSONULUI (EPISODULUI) ȘI CARE TIP DE BARCĂ E MAI BUNĂ PENTRU CINE? 

Acest episod este potrivit pentru toată lumea - începători, copii, vârstnici. Cea mai bună barcă este o canoe gonflabilă pentru 2 persoane. Canoele noastre gonflabile YUKON sunt cu adevărat grozave și bune, mai ales pentru cei începători pentru că "iartă greșelile" și devin plute de susținere în caz de răsturnare și canoele gonflabile nu se scufundă. Pentru familiile cu mai mulți copii recomandăm bărcile de rafting HOBIT 4-7 persoane. DETALII BĂRCI

REZERVARE ȘI PLATĂ

Alegeți o barcă din flota noastră și COMPLETAȚI FORMULARUL DE REZERVARE.

Dacă doriți să aflați rapid dacă avem bărci pentru perioada dvs., SUNAȚI-NE la 0745 354 924.

Vă vom trimite OFERTA DE PREȚ prin e-mail. Când sunteți de acord cu prețul, trimiteți-ne datele pentru facturare, iar noi vă vom trimite o factură în avans. PLĂTIȚI FACTURA DE AVANS și astfel ați rezervat bărcile (consultați Termenii și condițiile).

ORGANIZAREA TUREI

Sunați cu o zi înainte te tură pentru a clarifica detaliile (de exemplu pentru situația hidrologică).

În ziua turei veți ajunge la locul convenit, vă vom oferi bărcile, echipamentul colectiv și individual, vă facem instructajul (cum să vâsliți, cum să nu vă răsturnați, ce să faceți dacă totuși vă răsturnați, unde sunt locurile mai riscante, unde să vă faceți picnicul) și tura poate începe. 
START: Remetea Mare >>>. Dacă veniți dinspre Timișoara, în Remetea Mare, virați dreapta spre Bucovăț, înainte de podul peste Bega, virați dreapta în parcarea de pe malul drept al Begăi. Vedeți harta.

Înainte de sfârșitul turei, sunați din nou pentru a specifica ora și locul unde să venim după voi. Planurile se schimbă des, puteți opta pentru Ghiroda (varianta scurtă) sau Timișoara (varianta prelungită). 

Predați bărcile (CURĂȚATE!) Vă ducem să vă recuperați mașinile de sus, vă dăm idei pentru noi aventuri și ne luăm rămas bun. Ne salutăm din nou la o altă tură! 

UNDE, CÂND, CUM

Consultați secțiunea INFORMAȚII DESPRE BEGA SĂLBATICĂ. Există tot ce trebuie să știi pentru a-ți organiza tura.

Kilometrajul traseelor de pe Bega Sălbatică - trasee, puncte de intrare și ieșire, restaurante, locuri de picnic sau de tabără, locuri periculoase ... - toate cu fotografii și detalii.

FORMULARUL DE REZERVARE (până apare butonul de la echipa de IT, selectează următorul text și lipește-l în formularul de rezervare, apoi completează datele personale și trimite!)

Nume și Prenume*

e-mail*

mobil*

START: data - ora - locul preluării bărcilor și echipamentului*

FINISH: data - ora - locul predării bărcilor și echipamentului*

Bega Sălbatică - Episodul 1

YUKON: canoe + 2 pagaie + 1 butoiaș impermeabil

HOBIT: raft + 7 pagaie + 1 butoiaș impermeabil

pagaie extra

rucscac impermeabil

vestă de salvare (XXS, XS, S-M, L-XL, XXL) - specifică numărul de veste

ALTELE (pantaloni de neopren, geacă de neopren, încălțăminte de neopren, cască de protecție)

 • Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale

TRIMITE

PREGĂTIREA PENTRU TURĂ - ÎMBRĂCĂMINTE, MÂNCARE, ELECTRONICE...
Cum să vă pregătiți pentru o astfel de tură? Citiți aici!
Sfaturile noastre au economisit deja o mulțime de bani pentru canotorii începători.

GHIDUL TRONSONULUI / EPISODULUI
HĂRȚI, PUNCTE CHEIE, TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

START: Remetea Mare >>>. Dacă veniți dinspre Timișoara, în Remetea Mare, virați dreapta spre Bucovăț, înainte de podul peste Bega, virați dreapta în parcarea de pe malul drept al Begăi. Vedeți harta.

www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii