Echipa Equilibrium, pe podium, la Campionatul Național de Rafting 2021

Echipa de rafting a Timișoarei, a reprezentat cu brio orașul la cea de-a 5-a ediție a campionatului național de rafting “Dracula Race 2021”, competiție care a avut loc între 16 și 18 Aprilie 2021 pe râul Buzău, in localitatea Nehoiu.

 

Janos - participant din echipa Equilibrium:

"Deși ultimii doi ani de distanțare socială ne-au limitat activitățile sportive, am ocupat locul al III-lea după echipa Aradului și echipa din Brașov, participantă la campionatele mondiale.

Concursul a fost foarte bine organizat și vremea a ținut cu participanții, apa a fost rece așa cum ne place și valurile de neuitat. Concursul a beneficiat și de contribuția celor de la Apele Române care au asigurat un debit sporit, special pentru acest eveniment sportiv. Din cauza restricțiilor s-a simțit lipsa multor echipe atât din țară cât și din străinătate, dar distracția pe apă nu a lipsit, competiția fiind acerbă.Anul acesta echipa Equilibrium a concurat sub numele de “ Scandalagii Valurilor”, nume potrivit pentru felul nostru de a fi. La noi, ca și în politică, toate strategiile se discuta până în pânzele albe, dar întotdeauna luăm cea mai bună decizie, rămânem buni prieteni și, diferit de politică, nu există corupție. 

Cu toate că pandemia, joburile, copiii nu ne-au permis să ne antrenăm cât am fi vrut am reușit totuși să obținem un loc pe podium, asta ne bucură foarte mult și ne face încrezători că putem aspira la un loc mai înalt pe podium și de ce nu, o participare internațională!”

Tinu - Florentin COCREAN - participant din echipa Equilibrium:

“După “pauza din 2020”, această competiție / eveniment a fost ca o “ gură de aer” pentru noi! Chiar dacă numărul de coechipieri în barcă a scăzut de la 6 la 4, aceasta însemnând că efortul este același, dar cu 2 persoane în minus! Am avut parte de un debit de apă mai mare decât anul trecut, o organizare a desfășurării evenimentului impecabilă și toate măsurile de siguranță! Locul al III - lea - a fost poziția noastră pe podium, în acest an. Vă mulțumim !!!”

Vă invităm să vă programați o sesiune de rafting sau o tură cu canoea pe ape repezi alături de instructorii noștrii Janos și Tinu: www.equilibrium.com.ro 

www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii