INFO  |  DESPRE EXCURSIILE CU CANOEA PE BEGA SĂLBATICĂ

CUM SE PREGĂTEȘTE O TURĂ CU CANOEA PE BEGA SĂLBATICĂ?

Cu siguranță merită citit acest lucru dacă nu ai fost încă la o tură cu canoea sau dacă ești canotor "de sărbători". Dacă te orientezi după cele descrise mai jos, poți să scapi de câteva probleme și să economisești niște bani. Nici nu putem număra toate telefoanele, aparatele de fotografiat, actele, ochelarii și cheile de la mașini scufundate! Majoritatea proprietarilor nefericiți ne-au spus: „Am crezut că nu mă voi răsturna”. Așa că și-au lăsat telefonul mobil, portofelul și cheile în buzunarele pantalonilor. EROARE !!!

CINE POATE PARTICIPA LA O TURĂ PE BEGA SĂLBATICĂ?

Tot timpul anului, cu bărci adecvate și cu instrucțiunile noastre, toată lumea o poate face.

Turele de o zi, cu canoea pe Bega Sălbatică, sunt o formă activă de relaxare, care este potrivită pentru publicul larg - adulți, copii și pensionari.

Faceți o petrecere neconvențională pentru colegi, studenți, prieteni sau o excursie de duminică în familie.

BĂRCILE ȘI ECHIPAMENTELE SPECIFICE

Recomandăm bărcile gonflabile începătorilor și persoanelor mai puțin experimentate (iartă greșelile și sunt mai sigure în caz de răsturnare). Bărcile de rafting HOBBIT pentru 4 - 7 persoane sunt ideale pentru familii. Canoele gonflabile YUKON sunt pentru 2 persoane.

Echipamente individuale profesionale de calitate care ne protejează de elementele naturii, echipamentul ne ajută să plutim și să ne simțim în siguranță: pagaie, vestă de salvare, sac impermeabil și butoi impermeabil pentru aparatura electronică, pompă manuală.

CUM TE ÎMBRACI PENTRU TURA CU CANOEA?

  • Tricou, pantaloni scurți (materialele artificiale cu uscare rapidă sunt mai potrivite decât bumbacul);
  • O șapcă, pălărie sau o eșarfă împotriva soarelui;
  • Dacă este mai frig, atunci jachete și pantaloni subțiri etc.
  • Un polar sau o geacă pentru zilele răcoroase;
  • O geacă impermeabilă sau o pelerină indiferent de prognoză;
  • Adidași vechi sau sandale, încălțăminte de plajă, încălțăminte din neopren în sezonul rece sunt de asemenea, excelente, în nici un caz șlapi - plutesc imediat;
  • Cremă de protecție solară sau ochelari de soare cu sistem de prindere (ochelari destul de ieftini, care să nu-ți pară rău dacă îi pierzi)
  • Nu uita de haine și încălțăminte de rezervă, în caz că te răstorni în apă și vrei ceva uscat.

ELECTRONICE ȘI ALTE OBIECTE DE VALOARE

Nu luați în tura cu canoea bijuterii scumpe, ceasuri etc., lanțul de aur poate prinde cu ușurință ceva, rupe și se poate scufunda rapid. Toate celelalte obiecte de valoare, dacă nu sunt impermeabile (camere foto/video, telefoane mobile, chei auto ...) trebuie depozitate într-un butoi impermeabil și verificați capacul butoiului dacă este strâns corect, butoiul este impermeabil doar dacă este închis. Prindeți butoiul de sistemele de prindere de pe barcă cu ajutorul carabinierei din dotare.

MASA ÎN TIMPUL TUREI CU CANOEA

Apa: cel puțin 1 litru de persoană, pentru turele mai lungi și zilele toride - 2-3 litri;

Ca idei de masă: fructe, nuci, ciocolată sau pur și simplu ceva „ușor”.

TURE CU CANOEA PE BEGA SĂLBATICĂ
Detalii: https://www.equilibrium.com.ro/eveniment-BegaSalbatica1

YouTube VIDEO

Abonează-te la canalul nostru YouTube!
Lasă-ne un mesaj "M-am abonat". 
Răspundem la toate comentariile.
Un like la video, un like pentru sprijinul tău!


www.equilibrium.com.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii